Annyira hiteles helyszínt talált a Narcos helyszínkeresője, hogy szitává lőtték és meghalt

bűnügy
2017 szeptember 16., 19:43
comments 141

Egy elhagyatott közép-mexikói környéken agyonlőtték Carlos Muñoz Portalt, aki éppen forgatási helyszínt keresett az amerikai Netflixnek a latin-amerikai drogkereskedő klánokról készült sorozata, a Narcos negyedik évadához. Ebben a negyedik évadban a hirhedt mexikói drogkartell, a Juarez felemelkedését fogják feldolgozni. Portal olyan produkciókban dolgozott korábban, mint a Sicario, a Spectre, a Halálos iramban. 

link Forrás

A férfi autóját, benne Portal szitává lőtt testével az egyébként sűrűn lakott Hidalgo állam egyik néptelen környékén találták meg, és tanúk híján a rendőrség egyelőre csak sötétben tapogatózik. Hidalgo még Mexikón belül is durva helynek számít, ahol csak júliusban 182 gyilkosság történt.

Az eset miatt elképzelhető, hogy a forgatást visszaköltöztetik Kolumbiába. 

(via Variety)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.