Farkas Flórián volt sofőrje kikiáltási áron szerzett meg az államtól egy budai épületet

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Farkas Flórián korábbi sofőrje több száz millió forintért vásárolt meg egy budai ingatlant egy állami árverésen, ráadásul cégét a licit előtt két héttel alapította, derítette ki a Hír TV  Célpont című műsora

A XII. kerületi Tündérhegyi Pszichoterápiás és Pszichoszomatikus-rehabilitációs Osztályának épülete kikiáltási áron, 509 millió forintért kelt el, amivel a csatorna szerint nagyot bukott az állam. 

A riportban megjegyezték, hogy a tulajdoni lapon szereplő Property Miracle Kft. a 300 millió forint önerő mellé a Matolcsy György unokatestvére, Szemerey Tamás által vezetett Növekedési és Hitelbanktól kapott 200 millió forintnyi jelzáloghitelt a vásárláshoz. Az épületet megszerző céget pedig az árverés előtt két héttel alapították. 

A Property Miracle Kft. ügyvezetője pedig az a Botlik Balázs, aki korábban Fellegi Tamás korábbi fejlesztési miniszter, majd Farkas Flórián sofőrjeként is dolgozott.  A cégvezetőt a műsor riporterének sajnos nem sikerült elérnie. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.