Farkas Flórián volt sofőrje kikiáltási áron szerzett meg az államtól egy budai épületet

2017 szeptember 16., szombat 13:04
204

Farkas Flórián korábbi sofőrje több száz millió forintért vásárolt meg egy budai ingatlant egy állami árverésen, ráadásul cégét a licit előtt két héttel alapította, derítette ki a Hír TV  Célpont című műsora

A XII. kerületi Tündérhegyi Pszichoterápiás és Pszichoszomatikus-rehabilitációs Osztályának épülete kikiáltási áron, 509 millió forintért kelt el, amivel a csatorna szerint nagyot bukott az állam. 

A riportban megjegyezték, hogy a tulajdoni lapon szereplő Property Miracle Kft. a 300 millió forint önerő mellé a Matolcsy György unokatestvére, Szemerey Tamás által vezetett Növekedési és Hitelbanktól kapott 200 millió forintnyi jelzáloghitelt a vásárláshoz. Az épületet megszerző céget pedig az árverés előtt két héttel alapították. 

A Property Miracle Kft. ügyvezetője pedig az a Botlik Balázs, aki korábban Fellegi Tamás korábbi fejlesztési miniszter, majd Farkas Flórián sofőrjeként is dolgozott.  A cégvezetőt a műsor riporterének sajnos nem sikerült elérnie. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt