A tűzoltók vágták le a 2,5 kilós súlytárcsát egy kísérletező kedvű német péniszéről

külföld
2017 szeptember 18., 05:53
comments 253

"Különös edzésbaleset." A wormsi tűzoltóság ezzel a visszafogott címmel számolt be arról, hogy tűzoltóikat pénteken a wormsi klinikáról riasztották, hogy segítsenek már levágni egy 2,5 kilós súlytárcsát egy kísérletező kedvű páciensük péniszéről, mert ők már kifogytak az ötletekből.

link Forrás

A tűzoltók végül egy sarokcsiszoló, egy fűrész és egy hidraulikus erővágó segítségével röpke három óra alatt öt részre hasították a súlyzót. A mentésben a hivatásosok mellett a városi önkéntes tűzoltóság egyik munkatársa is segített. (Via Sacbee)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.