Neymar és Cavani úgy veszekednek a labdán, mint két durcás óvodás

Neymar és Mbappé érkezésével olyan bika kerete lett a Paris St. Germainnek, hogy igazi tétje nem biztos, hogy marad a francia bajnokságnak - hat forduló után 21 rúgott góllal vezetnek, és most úgy fest, maximum a gólkirályi címért lehet majd komoly küzdelem. 

Házon belül lehet viszont már most látszik, hogy megkezdődött a küzdelem az alfahím szerepéért. Az évek óta Párizsban játszó Edinson Cavani szeretné megtartani az elsőszámú tizenegyes- és szabadrúgásrúgó posztját, Neymar viszont valószínűleg azért igazolt át Barcelonából, mert megunta Messi árnyékát.  

A vasárnap esti Lyon elleni meccsen csodálatos durcizásba torkollott a dominanciaharc, aminek a vége az lett, hogy Cavani nem tudta belőni a tizenegyest, és Neymarnak sem sikerült gólt szereznie szabadrúgásból. Csak Dani Alvesnek jár a különpont: a szabadrúgás előtt profi kéziseket megszégyenítő csellel dugta el és adta át a lasztit volt barcás csapattársának. A PSG végül két öngóllal győzött, 3 pont az előnye a mbappétalanított Monaco előtt. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.