A Transformers-maszkban egy Starbucksot kirabolni próbáló férfi perelni tervez, mert a közbelépő idős férfi szerinte túl erőszakos volt vele szemben

A 30 éves férfi, aki egy Transformers-maszkkal a fején és pisztollyal és késsel a kezében próbált meg kirabolni egy kaliforniai Starbucksot egy pár hónappal ezelőtt, a hírek szerint most azt tervezi, hogy beperli az idős férfit, aki megakadályozta ebben. 

Még júliusban történt, hogy Ryan Flores rabolni indult, amikor az 58 éves Cregg Jerri felbukkant, és egy széket szétvert a rabló hátán. Erre dulakodni kezdtek, Flores pedig a kezében lévő késsel megszúrta az idősebb férfit, aki viszont képes volt így is legyűrni a rablót, majd a kését megszervezve többször visszaszúrta. 

A rendőrség később hősnek nevezte Jerrit, ugyanakkor a rabló anyja, Pamela Chimienti szerint fia az áldozat, összesen 17 szúrt seb volt rajta. 

Flores jelenleg börtönben várja a tárgyalását, de a helyi sajtó szerint perelni készül, Jerrit túlzásba vitt erőszak alkalmazásért. 

A rendőrség képviselője elsőre nevetségesnek nevezte a felvetést, és elmondták, hogy nekik eszük ágában sincs megvádolni Jerrit. (WGNTV)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.