A Transformers-maszkban egy Starbucksot kirabolni próbáló férfi perelni tervez, mert a közbelépő idős férfi szerinte túl erőszakos volt vele szemben

külföld
2017 szeptember 19., 17:42
comments 103

A 30 éves férfi, aki egy Transformers-maszkkal a fején és pisztollyal és késsel a kezében próbált meg kirabolni egy kaliforniai Starbucksot egy pár hónappal ezelőtt, a hírek szerint most azt tervezi, hogy beperli az idős férfit, aki megakadályozta ebben. 

link Forrás

Még júliusban történt, hogy Ryan Flores rabolni indult, amikor az 58 éves Cregg Jerri felbukkant, és egy széket szétvert a rabló hátán. Erre dulakodni kezdtek, Flores pedig a kezében lévő késsel megszúrta az idősebb férfit, aki viszont képes volt így is legyűrni a rablót, majd a kését megszervezve többször visszaszúrta. 

A rendőrség később hősnek nevezte Jerrit, ugyanakkor a rabló anyja, Pamela Chimienti szerint fia az áldozat, összesen 17 szúrt seb volt rajta. 

Flores jelenleg börtönben várja a tárgyalását, de a helyi sajtó szerint perelni készül, Jerrit túlzásba vitt erőszak alkalmazásért. 

A rendőrség képviselője elsőre nevetségesnek nevezte a felvetést, és elmondták, hogy nekik eszük ágában sincs megvádolni Jerrit. (WGNTV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.