Óriásplakátokkal ágyaz meg a kormány a Soros-konzultációnak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Hír TV kérdésére mondta el Dömötör Csaba államtitkár, hogy óriásplakátokkal, tévés és netes hirdetésekkel teletűzdelt kampányt indítanak a Soros-tervhez kapcsolódó nemzeti konzultációval párhuzamosan. 

Dömötör keddi sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a kormány a konzultáció előtt "ismertetni" fogja Soros György milliárdos üzletember javaslatának legfontosabb pontjait.

A költségek várhatóan hasonlóan alakulnak majd, mint a korábbi konzultációk idején, mondta el még Dömötör. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.