Rogán Antal titkáráék is kaptak egy belvárosi lakást

2017 szeptember 19., kedd 6:07
134

A Magyar Nemzet írta meg, hogy 2015 elején jutott egy korábban önkormányzati tulajdonban lévő lakáshoz az V. kerületi Mérleg utcában Balázs Rita, Rogán Antal egyik közeli munkatársának Nagy Ádámnak akkori élettársa, ma már felesége.

A lap úgy tudja, a műemlékvédelem alatt álló Mérleg utca 9. szám alatti házban található 131 négyzetméteres, három szobás lakást Nagy-Balázs Rita úgy szerezte meg, hogy a megvásárláshoz az V. kerületi önkormányzat 27. millió forintos kölcsönt is nyűjtott.

A lakás pontos vételárát nem sikerült kideríteni, mivel a belvárosi önkormányzat közel egy éve nem válaszol a Magyar Nemzet megkeresésére. Az ár az V. kerület honlapján sem szerepel, pedig a lakás 1991 óta önkormányzati tulajdonban volt, és a kerületnek elvileg minden 5 millió forint érték feletti szerződést nyilvánosságra kellene hoznia.

Az önkormányzat egyébként még 2008-ban a méretes ingatlan értékét 28 millió forintra becsülte, később pedig 34 millióra. A Magyar Nemzetnek egy ingatlanos azt tippelte, hogy ezt a lakást ma legalább 110 millióért lehetne eladni.

Nagy Ádám egyébként még ma is csak 29 éves. Rogán személyi titkáraként dolgozik, és ő látható azon az Index által készített videón is, amelyen a propagandaminiszter megérkezik a híres-hírhedt Kertész Balázs ügyvédhez. Nagy egyben Rogánék legkisebb gyerekének a keresztapja.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt