Trumpnak annyira tetszett, amit Párizsban látott, hogy ő is szeretne katonai parádét rendezni

külföld
2017 szeptember 19., 05:05
comments 95
photo_camera Fotó: JOEL SAGET/AFP

Donald Trumpnak annyira megtetszett, amit Párizsban a Bastille napi katonai parádén látott, hogy szeretne hasonlót Amerikába július negyedikére, a függetlenség napjára.

Csak nagyobbat és jobbat.

photo_camera Fotó: CHRISTOPHE ARCHAMBAULT/AFP

Trump idén nyáron Emmanuel Macron francia elnök vendége volt az eseményen, a dísztribünről nézte, ahogy Macron egy katonai dzsipből integet. Ez pedig olyan nagy hatással volt rá, hogy megkérte kabinetfőnökét, John Kellyt, hogy nézzen utána, hogy tudnának hasonló katonai seregszemlét tartani Washingtonban. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.