Vilmos herceg felvetette a drogok legalizálását

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Cambridge hercege egy rehabilitációval foglalkozó intézményben, a londoni székhelyű Spitalfields Crypt Trust-ban beszélgetett egykori alkohol-, és drogfüggő emberekkel, akiket arról is kérdezett, mit gondolnak a kábítószerek legalizálásáról.

Mint Vilmos elmondta, tudja, hogy ez egy komoly kérdés, éppen ezért fordul vele olyanokhoz, akiknek konkrét tapasztalata van, így meghatározó véleménye lehet ebben a nagy feszültségeket generáló kérdésben.

A megkérdezett korábbi szerhasználók a legalizálás mellett érveltek, mint mondták, a törvények semmit nem oldanak meg, mert nem szüntetik meg az okokat, amik miatt az emberek függővé válnak, csak tovább súlyosbítják a segítségre szoruló emberek helyzetét. (Telegraph)

Szőke Dániel

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.