Vilmos herceg felvetette a drogok legalizálását

külföld
2017 szeptember 19., 17:28

Cambridge hercege egy rehabilitációval foglalkozó intézményben, a londoni székhelyű Spitalfields Crypt Trust-ban beszélgetett egykori alkohol-, és drogfüggő emberekkel, akiket arról is kérdezett, mit gondolnak a kábítószerek legalizálásáról.

Mint Vilmos elmondta, tudja, hogy ez egy komoly kérdés, éppen ezért fordul vele olyanokhoz, akiknek konkrét tapasztalata van, így meghatározó véleménye lehet ebben a nagy feszültségeket generáló kérdésben.

A megkérdezett korábbi szerhasználók a legalizálás mellett érveltek, mint mondták, a törvények semmit nem oldanak meg, mert nem szüntetik meg az okokat, amik miatt az emberek függővé válnak, csak tovább súlyosbítják a segítségre szoruló emberek helyzetét. (Telegraph)

Szőke Dániel

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.