Bevitték a barátnőjét, mert 7 elfogatóparancs volt ellene, ezért bement érte, de őt is elfogták, mert ellene is volt 2

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói hétfő délelőtt az erzsébetvárosi munkahelyén fogták el a 25 éves budapesti K. Mártonnét, aki ellen 7 elfogatóparancs volt érvényben több rendbeli kifosztás és hamis tanúzás miatt.

A rendőrök később értesítették a nő élettársát, hogy a párját előállították a kerületi rendőrkapitányságra, majd amikor a 33 éves budapesti G. Péter délután bement érte, a nyomozók őt is elfogták, mert ellene is volt 2 elfogatóparancs kifosztás miatt. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.