Bevitték a barátnőjét, mert 7 elfogatóparancs volt ellene, ezért bement érte, de őt is elfogták, mert ellene is volt 2

bűnügy
2017 szeptember 20., 06:10
comments 115

A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói hétfő délelőtt az erzsébetvárosi munkahelyén fogták el a 25 éves budapesti K. Mártonnét, aki ellen 7 elfogatóparancs volt érvényben több rendbeli kifosztás és hamis tanúzás miatt.

A rendőrök később értesítették a nő élettársát, hogy a párját előállították a kerületi rendőrkapitányságra, majd amikor a 33 éves budapesti G. Péter délután bement érte, a nyomozók őt is elfogták, mert ellene is volt 2 elfogatóparancs kifosztás miatt. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.