Pénzbírságot kapott a fociklub, mert nem jártak elegen a meccsekre

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Büntetést kell fizetnie a spanyol labdarúgóbajnokság egyik csapatának, a Celta Vigónak, mert a bajnokság első két meccsén a nézőszám nem érte el a 70 százalékos kihasználtságot, írja a Nemzeti Sport.

A Balaídosba a Real Sociedad és az Aláves elleni mérkőzésre is csupán a helyek 58-59 százaléka töltődött fel, ez pedig kevésnek számít, büntetés jár érte a La Liga szabályai szerint.

A pénzbírság mértékéről nincs hír.

A 24.hu összesítése szerint a magyar stadionok kihasználtsága 20-30-40%-os. (NSO)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.