Hirtelen egy verekedés közepén találta magát az EB-hős kosaras, Keller Ákos

2017 szeptember 21., csütörtök 2:41
38
Keller Ákos a spanyolok legendájával, Pau Gasollal szemben a férfi kosár Eb kolozsvári csoportmeccsén. Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Verekedésbe keveredett a Fehérvári Lecsófőző Vigasságon Keller Ákos válogatott kosaras. Keller a barátaival volt a fesztiválon, ahol ők maguk is főztek. A Blikk beszámolója szerint az esős idő ellenére is remek volt a hangulat, mígnem egy részeg beléjük nem kötött. Keller szerint az incidensnek nem volt előzménye, az "erősen ittasnak" látszó "srác" beszólt, amire Keller egy "szintén nem szomjas" barátja visszaszólt.

Ebből lett a lökdösődés, amiben "felborult a bogrács, kiömlött az összes lecsó". Keller állítása szerint csak csitítani próbálta a kedélyeket, ami sikerült is, mert a barátai végül elvitték a kötekedőt.

Az incidensnek ezzel mégsem lett vége, mert a részeg kötekedő "egyszercsak újra megjelent és megint levert egyet valakinek". Keller összesítése alapján hárman sérültek meg a társaságukból a lecsófőzés közben, két embernek felrepedt a szemöldöke, egynek az arca. "A konfliktust magunk között sikerült elrendezni, a rendőrség segítségére nem volt szükség, nem lett ügy belőle" - mondta a kosaras, aki a héten már edzett, a bunyóban pedig nem sérült meg.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt