Két év börtön kaphat Anthony Weiner, a volt demokrata képviselő, aki szexuális tartalmú üzeneteket küldött egy 15 éves lánynak

Több 444 videó?
Szeretném

Hétfőn dönt a bíró Anthony Weiner volt demokrata kongresszusi képviselő ügyében, akit azzal vádolnak, hogy szexuális üzeneteket küldött egy 15 éves lánynak. Wiener nem tagadja a dolgot, de felfüggesztett büntetést kért, ügyvédei szerint nagyon megbánta amit tett, és terápia segítségével sokat fejlődött a 2016-os esemény óta.

Sokak szerint Weinernek is szerepe volt abban, hogy Hillary Clinton tavaly elveszítette az amerikai elnökválasztást. Az FBI a politikus szexüzenetei után kutatva foglalta le akkor felesége Huma Abedin laptopját. Abedin Clinton egyik legfontosabb tanácsadója volt, és a gépen talált emailek miatt indították újra az elnökjelölttel kapcsolatos vizsgálatot az FBI-nál október végén, néhány héttel a választások előtt. A Clintonnal kapcsolatos megújított FBI vizsgálat híre biztosan nem segítette a politikust a novemberi elnökválasztáson.

A Wiener elleni vádak szerint a volt képviselő szexképeket küldött magáról a gyereknek, és arra buzdította a 15 éve lányt, hogy ő is küldjön szexfotókat neki. Az ilyesmiért kiszabható maximális büntetés 10 év, az ügyészek most 21-27 hónapot kérnek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.