Magyar Nemzet: A Gazprom magának tölti a magyar tárolókat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Magyar Nemzet információja szerint az orosz állami Gazprom legalább 1 milliárd köbméter földgázt töltött be idén eddig a magyarországi gáztárolókba. A tárolókban sokkal több gáz van, mint tavaly ilyenkor volt.

Az erről szóló adatok nem nyilvánosak, csak azt lehet tudni, hogy idén nyáron Szijjártó Péter megállapodott az oroszokkal, hogy tarthatnak gázt az államosított tárolókban. 

A lap szerint a Magyarországon most felhalmozott gázt az oroszok Szerbiának adják majd el a télen, és nem a magyar fogyasztók számára képződik jelentős tartalék. (mno.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.