Margitszigeti futók kapták el a villamosról menekülő tolvajt

bűnügy
2017 szeptember 22., 05:50
comments 81

A rendőrség honlapjára felkerült közlemény szerint az angyalföldi rendőrök a Margitszigeten fogták el azt a férfit, aki kirabolt egy nőt a villamoson.

Egy 23 éves kisari férfi 2017. szeptember 21-én 8 óra 45 perc körül a Pest irányába közlekedő 6-os villamoson odalépett egy utashoz, majd amikor a jármű a Margitszigeti megállóhoz ért, kikapta a nő kezéből a mobiltelefonját, és leszállt a villamosról. A sértett a férfi után ment, hogy visszaszerezze a telefonját, de az elkövető ellökte a nőt – aki a földre esett – és elszaladt.

A nő segélykérésére három futó figyelt fel, akik a Margitszigeten utolérték a férfit és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a 23 éves férfit elfogását követően előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint kezdeményezik gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.