Margitszigeti futók kapták el a villamosról menekülő tolvajt

2017 szeptember 22., péntek 5:50
81

A rendőrség honlapjára felkerült közlemény szerint az angyalföldi rendőrök a Margitszigeten fogták el azt a férfit, aki kirabolt egy nőt a villamoson.

Egy 23 éves kisari férfi 2017. szeptember 21-én 8 óra 45 perc körül a Pest irányába közlekedő 6-os villamoson odalépett egy utashoz, majd amikor a jármű a Margitszigeti megállóhoz ért, kikapta a nő kezéből a mobiltelefonját, és leszállt a villamosról. A sértett a férfi után ment, hogy visszaszerezze a telefonját, de az elkövető ellökte a nőt – aki a földre esett – és elszaladt.

A nő segélykérésére három futó figyelt fel, akik a Margitszigeten utolérték a férfit és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a 23 éves férfit elfogását követően előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint kezdeményezik gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt