Az üldözött keresztényeknek 600 milliót, a pécsi sportklubnak 4570 milliót ad a kormány

POLITIKA
2017 szeptember 23., 10:38
comments 144

A Magyar Közlöny pénteki számában jelent meg két kormányhatározat:

  • az egyik szerint 2017 és 2019 között összesen 4,57 milliárd forinttal támogatja a kormány a Pécsi Vasutas Sportkör pályáinak és épületeinek fejlesztését,
  • a másik szerint a migrációs válság kezelésére és az üldözött közel-keleti keresztények megsegítésére 2017 és 2019 600 millió forintot költene a kormány.

A Magyar Nemzet összesítette a keresztény szellemiségű Orbán-kormány közel-keleti keresztényeknek küldött idei adományait, de

együtt is csak 2,75 milliárdot adnak ki, ami pont fele a pécsi sportklubnak adott támogatásnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt