Férje tanácsára titkolta el terhességét, majd fojtotta meg újszülöttjét a nő

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség annak a csecsemőnek a szülei ellen, akinek holttestét egy hajléktalan találta meg egy konténerben guberálva 2014 októberében Budapesten. A vádirat szerint a házaspár elhidegült egymástól mikor a nő teherbe esett, a férfi kijelentette, biztos nem ő a gyerek apja, majd rávette az asszonyt, hogy titkolja el állapotát. A nő ezért orvoshoz sem ment, de még szüleinek sem árulta el, hogy gyermeket vár, végül otthonában, a fürdőkádban hozta világra újszülöttjét. 

Ezután a férje által javasolt módszerrel megfojtotta gyermekét az édesanya. Két napig a lakásukban rejtegette a holttestet egy pulóverbe csomagolva, aztán kidobta.

Úgy tudni, hogy a DNS vizsgálat megerősítette, hogy a 32 éves nő és a 33 éves férfi voltak a szülei konténerben talált gyermeknek, tettükért akár húsz évet is kaphatnak. (Blikk)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.