Férje tanácsára titkolta el terhességét, majd fojtotta meg újszülöttjét a nő

bűnügy
2017 szeptember 23., 03:58
comments 60

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség annak a csecsemőnek a szülei ellen, akinek holttestét egy hajléktalan találta meg egy konténerben guberálva 2014 októberében Budapesten. A vádirat szerint a házaspár elhidegült egymástól mikor a nő teherbe esett, a férfi kijelentette, biztos nem ő a gyerek apja, majd rávette az asszonyt, hogy titkolja el állapotát. A nő ezért orvoshoz sem ment, de még szüleinek sem árulta el, hogy gyermeket vár, végül otthonában, a fürdőkádban hozta világra újszülöttjét.

Ezután a férje által javasolt módszerrel megfojtotta gyermekét az édesanya. Két napig a lakásukban rejtegette a holttestet egy pulóverbe csomagolva, aztán kidobta.

Úgy tudni, hogy a DNS vizsgálat megerősítette, hogy a 32 éves nő és a 33 éves férfi voltak a szülei konténerben talált gyermeknek, tettükért akár húsz évet is kaphatnak. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.