Komoly fűtermesztő-telepekre csapott le a rendőrség

bűnügy
2017 szeptember 23., 08:09
comments 60

A leszüretelt marihuána átadása közben csaptak le a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai két férfira Mány településen. Richárd és László autójában félkiló füvet találtak. Elfogásuk után a nyomozók házkutatást tartottak a mányi házban, ahol egy professzionálisan felszerelt ültetvényt találtak,

illetve Attilát, aki a növények gondozását végezte.  

A ház tetőterében alakítottak ki egy "egy speciálisan cannabis termesztésére kialakított fóliafülkét."

link Forrás

A nyomozók időközben rájöttek, hogy Richárd és László Noszvaj egyik lakóházában is működtet egy telepet.

Ott egy 240 tőből álló – világító-, szellőztető- és öntöző-rendszerrel feleszerelt – marihuána-ültetvényt találtak a rendőrök,

illetve Bálintot, aki Attilához hasonlóan a növények gondozásáért felelt. Mind a négy férfit őrizetbe vették. (Police.hu)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.