A nap peches magyarja az a nő, akire rázuhant a mentőhelikopter által elszakított nagyfeszültségű kábel

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
A sérült helikopterFotó: Lakatos Péter/MTI/MTVA

Egy középkorú nő Őrbottyánban azt nézte, ahogyan egy baleset sérültjeihez mentőhelikopter érkezik. A jármű elindult a kórházba egy súlyos sérülttel, de felszállás közben elszakított egy nagyfeszültségű kábelt, ami pont az ott álló idős nőre zuhant, aki súlyos áramütést szenvedett. Végül mind őt, mind a súlyos baleseti sérültet mentőautóval vitték kórházba, az állapotukról egyelőre nincs hír.

(MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.