Anglia legmagasabb, de még mindig elég alacsony hegyén ragadt négy nagyon betépett csávó

külföld
2017 szeptember 25., 11:08
comments 80
photo_camera A Scafell-csúcs, csúcsocska, Anglia legmagasabb hegye (középen, a jobb szélső csúcs csak a perspektíva miatt tűnik magasabbnak a 978 méter magas Scafellnél) Fotó: Doug Sim/Wikimedia Commons CC BY-SA 4.0

Szombaton, helyi idő szerint este fél hét körül érkezett a segélyhívás a cumbriai rendőrséghez Anglia legmagasabb hegycsúcsáról, a maga 978 méterével szédítőnek nem nevezhető Scafell-csúcsról. A hívásra reagáló, a hegyi mentőkkel koordináltan dolgozó rendőröknek végül négy nagyon nagyon betépett, ezért erős támogatásra szoruló túrázót kellett lekísérniük a hegyről.

A cumbriai rendőrök megkapóan megértők voltak szerencsétlen betépett hülyével, akit nem vettek őrizetbe és nem is vádoltak meg semmivel. Ehelyett inkább általában próbáltak hatni a túrázók józan eszére. "Az alkohol és bármely más kábító anyag befolyásolhatja a döntéshozatali képességet, így nagyobb esély van a bajba jutásra. Ezért nincs ezeknek helyük a hegyen" - írták. (Via Vice)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt