Egy fazéknyi ráknak bizonyult a bombának látszó tárgy

külföld
2017 szeptember 25., 10:30
comments 52
photo_camera Ilyesmi rákok bűzölögtek a járdán hagyott kuktában Queenslandben. Fotó: Scott Olson/Getty Images

Tűzszerészeket riasztottak hétfőn az ausztráliai Crestmeadben egy gyanús szagot árasztó szerkezethez, amit az utcán találtak. A tűzszerészek a nemzeti terrorforródrótra érkezett bejelentésekre reagáltak.

Rövid, de beható vizsgálat után arra a megállapításra jutottak, hogy a járdán hagyott szerkezet egy kuktafazék, ami azért annyira büdős, mert rákkal van tele. Az AAP ausztrál hírügynökség jelentése szerint a rendőrség arról nem tudott számotadni, hogy a rákok főttek vagy nyersek voltak. (Via 9news)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt