Egy fazéknyi ráknak bizonyult a bombának látszó tárgy

Ilyesmi rákok bűzölögtek a járdán hagyott kuktában Queenslandben.Fotó: Scott Olson/Getty Images

Tűzszerészeket riasztottak hétfőn az ausztráliai Crestmeadben egy gyanús szagot árasztó szerkezethez, amit az utcán találtak. A tűzszerészek a nemzeti terrorforródrótra érkezett bejelentésekre reagáltak.

Rövid, de beható vizsgálat után arra a megállapításra jutottak, hogy a járdán hagyott szerkezet egy kuktafazék, ami azért annyira büdős, mert rákkal van tele. Az AAP ausztrál hírügynökség jelentése szerint a rendőrség arról nem tudott számotadni, hogy a rákok főttek vagy nyersek voltak. (Via 9news)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.