80 millióért szerveznek vallási konferenciát a kormánynak Kuna Tibor cégei

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem talált alkalmasabb vállalkozást az Emmi 80 millióért, mint Szijjártó Péter barátjának, Kuna Tibornak a cégeit, arra, hogy 

„hazai és nemzetközi közéleti és egyházi méltóságok részvételével szervezett Világkonzultáció konferenciát megszervezze és az éves jelentést publikálja.”

A megbízást a Trinity Communications Kft. és Young and Partners Kft. kapta a Sprint Nyomdai Szolgáltató és Ügynöki Kft. mellett. Kuna cégeinél a nyereség az egy évvel előbbi

640 millióról 1,9 milliárd forintra nőtt tavaly. 

(HírTV)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.