80 millióért szerveznek vallási konferenciát a kormánynak Kuna Tibor cégei

POLITIKA
2017 szeptember 27., 15:38

Nem talált alkalmasabb vállalkozást az Emmi 80 millióért, mint Szijjártó Péter barátjának, Kuna Tibornak a cégeit, arra, hogy 

„hazai és nemzetközi közéleti és egyházi méltóságok részvételével szervezett Világkonzultáció konferenciát megszervezze és az éves jelentést publikálja.”

A megbízást a Trinity Communications Kft. és Young and Partners Kft. kapta a Sprint Nyomdai Szolgáltató és Ügynöki Kft. mellett. Kuna cégeinél a nyereség az egy évvel előbbi

640 millióról 1,9 milliárd forintra nőtt tavaly. 

(HírTV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.