"Harcostársak vagyunk, mert együtt harcoltunk a török, a kommunizmus ellen, és most, mikor harcolunk az illegális migráció ellen!!4"

2017 szeptember 27., szerda 14:42
105
  • A baloldal bevándorlókat akar letelepíteni.
  • A baloldal lebontatná a határkerítést. 
  • Azaz végrehajtaná a Soros-tervet, hiszen az elképzelést benyújtó hivatalnok korábban egy, a Soros-alapítvány és az amerikai nagykövetség által támogatott szervezeteknek dolgozott. 

Ezek most az október 15-i  helyhatósági választásra készülő jobboldali ellenzék paneljei Macedóniában. A VMRO-DPMNE hétfőn Ohridban rendezett kampányeseményén 

két fideszes politikus, Németh Zsolt és Gulyás Gergely is részt vett, és beszédet mondott. 

Az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke a Pesti Srácok beszámolója szerint elmondta, hogy "a macedónok és a magyarok testvérnépek, mert a vallásunk és a kultúránk tart meg mindkettőnket."

Németh Zsolt hozzátette, hogy 

"nem csak testvérnépek vagyunk, hanem harcostársak is, mert együtt harcoltunk a török, a kommunizmus ellen, és most mikor, harcolunk az illegális migráció ellen!"

Gulyás Gergely szerint Európa hálás lehet a macedón népnek, mert "ugyan nem uniós tagok, de védik a közösség határait. Vannak államok, amelyek régóta tagjai az Európai Uniónak, és nem képesek erre". 

“Olyan ülést látna szívesen az Európai Tanácsban, ahol Magyarországot Orbán Viktor, Macedóniát pedig Nikola Gruevski képviseli miniszterelnökként,"

zárta beszédét a Fidesz frakcióvezetője.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt