"Harcostársak vagyunk, mert együtt harcoltunk a török, a kommunizmus ellen, és most, mikor harcolunk az illegális migráció ellen!!4"

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

  • A baloldal bevándorlókat akar letelepíteni.
  • A baloldal lebontatná a határkerítést. 
  • Azaz végrehajtaná a Soros-tervet, hiszen az elképzelést benyújtó hivatalnok korábban egy, a Soros-alapítvány és az amerikai nagykövetség által támogatott szervezeteknek dolgozott. 

Ezek most az október 15-i  helyhatósági választásra készülő jobboldali ellenzék paneljei Macedóniában. A VMRO-DPMNE hétfőn Ohridban rendezett kampányeseményén 

két fideszes politikus, Németh Zsolt és Gulyás Gergely is részt vett, és beszédet mondott. 

Az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke a Pesti Srácok beszámolója szerint elmondta, hogy "a macedónok és a magyarok testvérnépek, mert a vallásunk és a kultúránk tart meg mindkettőnket."

Németh Zsolt hozzátette, hogy 

"nem csak testvérnépek vagyunk, hanem harcostársak is, mert együtt harcoltunk a török, a kommunizmus ellen, és most mikor, harcolunk az illegális migráció ellen!"

Gulyás Gergely szerint Európa hálás lehet a macedón népnek, mert "ugyan nem uniós tagok, de védik a közösség határait. Vannak államok, amelyek régóta tagjai az Európai Uniónak, és nem képesek erre". 

“Olyan ülést látna szívesen az Európai Tanácsban, ahol Magyarországot Orbán Viktor, Macedóniát pedig Nikola Gruevski képviseli miniszterelnökként,"

zárta beszédét a Fidesz frakcióvezetője.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.