MSZP: ha a többieknek oké, rajta lehet a közös ellenzéki listán Gyurcsány

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az MSZP nyitott azokra a tárgyalásokra, amelyek Gyurcsány Ferenc DK-elnök, volt miniszterelnök választási listán való szerepléséről szólnak, írja Molnár Gyula pártelnök az MTI-hez eljuttatott közleményében. Az MSZP vezetője szerint a DK elnöke akkor lehet rajta a közös ellenzéki listán, ha azzal az arra meghívott hat párt is egyetért. Molnár megerősítette: Botka László miniszterelnök-jelölt választási együttműködési ajánlata él, a pártvezetőket az MSZP elnöke ezért arra kéri, hogy 

azt súlyának megfelelően kezeljék, és felelősen tárgyalják meg.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.