Olyan hangosak voltak a szurkolók, hogy le kellett cserélni egy játékost a BL-ben

futball
2017 szeptember 27., 07:39
comments 25

Kedden az isztambuli Besiktas vendége volt a német RB Leipzig (itt játszik Gulácsi Péter), a török szurkolók pedig hozták a formájukat.

Timo Werner feketében a Besiktas ellen
photo_camera Timo Werner feketében a Besiktas ellen Fotó: OZAN KOSE/AFP

Olyan hangosak voltak, hogy Timo Wernert, a lipcseiek német válogatott csatárát le kellett cserélni, mert keringési panaszai lettek a stadionban lévő zajtól. Először füldugót kért, de az sem segített, fél óra játék után jelezte, hogy cserét kér. 

link Forrás

„A mérkőzés elején kicsit hatással volt ránk a légkör. Erre a hangulatra nem lehet felkészíteni a csapatot, fülsiketítő zaj uralkodott a stadionban. Most már tudom, kikre számíthatok az ilyen helyzetekben” – mondta a meccs után Ralph Hasenhüttl, az RB Leipzig vezetőedzője. A stadionban 36 641 néző volt, a Besiktas 2-0-ra nyert. (Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.