15 milliárddal tömte ki a kormány Lezsák Hungarikum Parkját

Lezsák Sándor minden kérésére rábólintott a kormány, írja az Atv.hu,

2020-ig 15 milliárdból épülhet wellness hotel, golfpálya, lovarda, tornacsarnok, sportpálya, termálfürdő, és kemping a lakitelki népfőiskola melletti Hungarikum Parkban.

A HVG szerint a népfőiskola felújítására és bővítésére, illetve működésére adott

állami támogatások összege 2014 és 2017 között előbb egyik évről a másikra megduplázódott, majd triplázódott, végül tavalyról idénre közel megötszöröződött. 

Az Atv.hu szerint Lezsákék támogatása azért is különleges, mert úgy tudni, hogy a kormány azt kérte a minisztériumok közigazgatási államtitkáraitól, hogy költséges beruházásokra már ne nagyon tegyenek saját előterjesztést a választásokig. A kabinet valószínűleg azokat a projekteket akarja nyomni, amik határideje, és szalagátvágása a választások előtt még megvalósul, és jól is mutat.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.