"Előbb tisztázni kéne, hogy az átláthatatlanságon mit értünk, és mi az átláthatatlanság foka"

politika
2017 szeptember 28., 16:09
comments 96

Egyik utolsó sajtótájékoztatóját tartotta Kósa Lajos mind a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője, miniszteri esküjét hétfőn teszi le. A csütörtöki doorstep fellépésén mindenről volt szó, offshore cégektől Mészáros Lőrincig. Kósa Lajos a HírTV kérdésre, hogy a felcsúti polgármester birodalma mennyire átlátható, azt a választ adta, hogy ő azt nem tudja megítélni. 

"mert akkor azt kellene tisztáznunk, hogy az átláthatatlanságon mit értünk, és mi az átláthatatlanság foka."

link Forrás

Majd úgy folytatta, hogy

"ez egy olyan vita, ami abszolút szubjektív, ez ilyen bulvárfogás általában. Rengetegszer találkozom azzal, hogy az ellenzék azzal vádolja a kormányt, hogy valamilyen dolga átláthatatlan, akkor is, amikor egyébként teljesen átlátható, egy gimnáziumi érettségivel is megértheti azt, amire azt mondja más, hogy különböző okok miatt, hogy átláthatatlan vagy érthetetlen."

Kósa rajongóknak ajánljuk az Index hatperces videóját. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.