Felfoghatatlan: óvodásoknak és iskolásoknak rendeztek rajzpályázatot, hogy a Tesla Magyarországot válassza gyártóhelyéül

A Kisalföld.hu számolt be a budapesti dolgozó, Kar László Botond fejéből kipattant ötletről, ami aztán országos rekordként végezte. Így:

  1. Kar László Botond "országos rajpályázatot hirdetett a megújuló energia, az innováció és a Tesla elektromos autó témakörében," azért, hogy "az amerikai elektromos autógyár hazai letelepedését szorgalmazza."
  2. Az iskolások, óvodások rajzolni kezdtek, alkotásaikat el is küldték a férfinak. 
  3. A szervező csak pár száz rajzzal számolt, de pályázata váratlan siker lett. 
  4. Ezért felkérte a Magyar Rekordok regisztrátorát, Sebestyén Istvánt, hogy hitelesítse az eredményt.
  5. Sebestyén örömmel közölte csütörtökön:

"az amerikai Tesla elektromosautó-gyár magyarországi üzemének telepítésére indított hazai rajzpályázatra 7095 alkotást küldtek be. Ez országos rekord: egymás mellé helyezve ezeket, 2,1 kilométeres rajzsort kapunk."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.