Gyurcsány: A DK lesz a meglepetés, megtöbbszörözzük mandátumaink számát

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"Nem igaz, hogy a közös lista több szavazatot hoz, mint egy legalább öt százalékot elérő párt külön listája, nem ez a győzelem receptje," jelentette ki a DK elnöke csütörtöki tatabányai lakossági fórumán. Gyurcsány Ferenc szerint azoknak kell az ilyen együttműködés, akinek nincs meg az öt százalékuk, szerinte a DK-nak nincs ilyen problémája, sőt. Szerinte 

a Demokratikus Koalíció lesz a következő választások egyik legnagyobb pozitív meglepetése, az egyetlen párt, amely meg fogja többszörözni mandátumai számát.

Beszélt a választási törvényről is, szerinte az   

"politikailag tisztességtelen és csapdát állít a baloldali liberális ellenzéknek",

mert ez egy sokszínű világ, de az "arra kényszeríti őket, hogy egy a tábor, egy a zászló módján viselkedjenek". (MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.