Gyurcsány: A DK lesz a meglepetés, megtöbbszörözzük mandátumaink számát

"Nem igaz, hogy a közös lista több szavazatot hoz, mint egy legalább öt százalékot elérő párt külön listája, nem ez a győzelem receptje," jelentette ki a DK elnöke csütörtöki tatabányai lakossági fórumán. Gyurcsány Ferenc szerint azoknak kell az ilyen együttműködés, akinek nincs meg az öt százalékuk, szerinte a DK-nak nincs ilyen problémája, sőt. Szerinte 

a Demokratikus Koalíció lesz a következő választások egyik legnagyobb pozitív meglepetése, az egyetlen párt, amely meg fogja többszörözni mandátumai számát.

Beszélt a választási törvényről is, szerinte az   

"politikailag tisztességtelen és csapdát állít a baloldali liberális ellenzéknek",

mert ez egy sokszínű világ, de az "arra kényszeríti őket, hogy egy a tábor, egy a zászló módján viselkedjenek". (MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.