Gyurcsány: A DK lesz a meglepetés, megtöbbszörözzük mandátumaink számát

"Nem igaz, hogy a közös lista több szavazatot hoz, mint egy legalább öt százalékot elérő párt külön listája, nem ez a győzelem receptje," jelentette ki a DK elnöke csütörtöki tatabányai lakossági fórumán. Gyurcsány Ferenc szerint azoknak kell az ilyen együttműködés, akinek nincs meg az öt százalékuk, szerinte a DK-nak nincs ilyen problémája, sőt. Szerinte 

a Demokratikus Koalíció lesz a következő választások egyik legnagyobb pozitív meglepetése, az egyetlen párt, amely meg fogja többszörözni mandátumai számát.

Beszélt a választási törvényről is, szerinte az   

"politikailag tisztességtelen és csapdát állít a baloldali liberális ellenzéknek",

mert ez egy sokszínű világ, de az "arra kényszeríti őket, hogy egy a tábor, egy a zászló módján viselkedjenek". (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.