A Momentum megerősítette, nem vesznek részt semmilyen összefogásban

politika
2017 szeptember 28., 12:57
comments 485

"Nem mehetünk bele választástechnikai alkudozásokba, mert azok ellehetetlenítik a pártok működését," ezért a Momentum Mozgalom nem vesz részt semmilyen ellenzéki összefogásban, tartják magukat a programjukhoz, mind a 106 választókerületben saját egyéni jelöltet indítanak majd, közölte videós üzenetében a párt vezetője, Fekete-Győr András.

link Forrás

Sok sikert kívánt azoknak a pártoknak, akik az összefogásban hisznek, de kérte őket, tartsák tiszteletben a Momentum döntését, aminek többek közt egy új politikai generáció létrehozása a célja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.