A Momentum megerősítette, nem vesznek részt semmilyen összefogásban

politika
2017 szeptember 28., 12:57
comments 485

"Nem mehetünk bele választástechnikai alkudozásokba, mert azok ellehetetlenítik a pártok működését," ezért a Momentum Mozgalom nem vesz részt semmilyen ellenzéki összefogásban, tartják magukat a programjukhoz, mind a 106 választókerületben saját egyéni jelöltet indítanak majd, közölte videós üzenetében a párt vezetője, Fekete-Győr András.

Sok sikert kívánt azoknak a pártoknak, akik az összefogásban hisznek, de kérte őket, tartsák tiszteletben a Momentum döntését, aminek többek közt egy új politikai generáció létrehozása a célja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt