Jó reggelt! Nyolc fok van, és nem is tűnik többnek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Nyugodt, őszi idő" - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat, és ehhez nagyon nincs is mit hozzáfűzni azon túl, hogy hajnalonta azért inkább késő őszi az idő, most például a Bakony és az Északi-Középhegység vonalától észak-nyugatra csak 5-7 fokok vannak, Vasban meg még köd is boldogítja a koránkelőket.

Szombat-vasárnap is hidegek lesznek az éjszakák, 3-10 fok közé hűlhet a levegő. Napközben viszont valóban nyugodt, őszi idő lesz több óra napsütéssel, délelőtt 12-15, délután már 17-20 fokos hőmérsékletekkel. Vasárnap még mához és szombathoz is több napsütés, klasszikus kirándulóidő lesz.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.