Jó reggelt! Nyolc fok van, és nem is tűnik többnek

"Nyugodt, őszi idő" - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat, és ehhez nagyon nincs is mit hozzáfűzni azon túl, hogy hajnalonta azért inkább késő őszi az idő, most például a Bakony és az Északi-Középhegység vonalától észak-nyugatra csak 5-7 fokok vannak, Vasban meg még köd is boldogítja a koránkelőket.

Szombat-vasárnap is hidegek lesznek az éjszakák, 3-10 fok közé hűlhet a levegő. Napközben viszont valóban nyugodt, őszi idő lesz több óra napsütéssel, délelőtt 12-15, délután már 17-20 fokos hőmérsékletekkel. Vasárnap még mához és szombathoz is több napsütés, klasszikus kirándulóidő lesz.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.