Kutatók, képzőművészek és sok ritka zene viszi el a hátán a hétvégét

buli
2017 szeptember 29., 11:11
comments 9

Nagyon sűrű hétvége vár ránk: jön a Kutatók éjszakája, indul az OFF-Biennále, hazalátogat Kornél Kovács és vasárnap elindul az UH Fest is. 

Nem is magyarázzuk nagyon tovább, íme a programok, ha szerintetek kimaradt valami fontos, kommentben jelezzétek! 

Péntek

Koncert

Buli

Minden más

Szombat

Koncert

Buli

Minden más

Vasárnap

Egész hétvégén és az egész jövő hétvégén

  • Frenák Pál Társulat: InTimE - Két napon át testek és tánc a Trafóban.
  • UH Fest - A zavarba ejtő, a más, az izgalmas, a szokatlan zenék legnagyobb éves ünnepe, rengeteg programmal és sok helyszínnel, itt lehet nézelődni
  • OFF -  A kortárs hazai képzőművészet legnagyobb államtól független eseménye, két héten át zajlik majd, tényleg nagyon sok programmal és kiállítással, érdemes böngészni

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.