Navracsics Tibor már a Soros-terv részeként mondta, hogy nincs Soros-terv?

A Hír TV szólaltatta Navracsics Tibort, a Fidesz frakció egykori vezetőjét, aki közigazgatási és igazságügyi miniszterként még kormányfőhelyettes is volt a második Orbán-kormányban. Navracsics 2014 novemberében lett uniós biztos, vagyis ha valaki, hát ő láthatja, hogyan valósítja meg Brüsszel a Magyarország, Európa és talán az egész világ elpusztítását célzó Soros-tervet. 

„Én ezt a választási kampány retorikájának tartom, az Európai Bizottságban nincsen ilyen, nem beszélünk ilyenről, és a bizottság munkatervében nem szerepel ilyen feladat”  - mondta Navracsics. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.