Navracsics Tibor már a Soros-terv részeként mondta, hogy nincs Soros-terv?

POLITIKA
2017 szeptember 29., 11:55
comments 147

A Hír TV szólaltatta Navracsics Tibort, a Fidesz frakció egykori vezetőjét, aki közigazgatási és igazságügyi miniszterként még kormányfőhelyettes is volt a második Orbán-kormányban. Navracsics 2014 novemberében lett uniós biztos, vagyis ha valaki, hát ő láthatja, hogyan valósítja meg Brüsszel a Magyarország, Európa és talán az egész világ elpusztítását célzó Soros-tervet.

„Én ezt a választási kampány retorikájának tartom, az Európai Bizottságban nincsen ilyen, nem beszélünk ilyenről, és a bizottság munkatervében nem szerepel ilyen feladat” - mondta Navracsics.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.