Robbanás történt egy balul sikerült kísérletben a szombathelyi egyetemen

A nyugat.hu azt írja, hogy a szombathelyi egyetemen, a SEK-en a Kutatók Éjszakája nevű rendezvényen sötétében végeztek kísérletet gyerekek előtt, amikor baleset történt: az egyik Petri-csésze felborult, alkohol borult ki, ami egy szikrától berobbant, és az üvegszilánkok megsebesítették a közelben állókat.

Fotó: Tánczos Mihály / nyugat.hu

A lap szerint nyolcan sérültek meg, súlyos sérült nincs, de a gyerekek nagyon megijedtek. Pár diákcsoport el is hagyta az épületet, de továbbra is érkeznek a látogatók. A mentők több gyereket is elvittek, két mentőautó áll az épület előtt – írja a lap. (nyugat.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.