Az Együtt országos akciót hirdet a Soros-plakátok letépésére

POLITIKA
2017 szeptember 30., 17:27
comments 150

A párt közleményben jelentette be, hogy „a kormány újabb gyűlöletkeltő, Soros György-ellenes plakátjait is eltávolítja az utcákról.”

Mint írták, be is jelentik a rendőrségnek az akciót, amit demonstrációként kezelnek, és országos mozgalmat is hirdetnek hozzá.

A kormány újabb plakátjait már országszerte elkezdték kiragasztani. A rendőrségi bejelentést követően az Együtt azonnal hozzákezd a plakátok eltávolításához, írják még.

Az akciót ismét a párt elnökségi tagja, Vajda Zoltán fogja szervezni, aki már nyáron is koordinálta az akkori sorosos plakátok letépését.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.