Elfogtak egy amerikai nagymamát, mert drogot csempészett az unokájának a börtönbe

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A 64 éves  Carolyn Lou Gayt  kábítószerbirtoklással és kézbesítéssel vádolják, mert unokájánál, Shawn Douglas Weisternél többféle drogot, köztük heroint is találtak 22 lezárt szívószálakban tárolva. A nagymamára azért terelődött a gyanú, mert ő volt az egyetlen, aki a férfit látogatta.

Amikor szeptember elején meglátogatta az unokáját a nyugat-virginiai  Martinsburg börtönében,  Weistert az átkutatásra használt szobába rendelték, de ő inkább elszaladt. Közben azt kiabálta:

„Fuss, nagyi, elkaptak!”

Carolyn Lou Gayt szerdán vették őrizetbe, és könnyen az unokája sorsára juthat, mert 16 vádpontot hoztak fel ellene. (APNews)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.