Elfogtak egy amerikai nagymamát, mert drogot csempészett az unokájának a börtönbe

bűnügy
2017 szeptember 30., 06:30
comments 26

A 64 éves Carolyn Lou Gayt kábítószerbirtoklással és kézbesítéssel vádolják, mert unokájánál, Shawn Douglas Weisternél többféle drogot, köztük heroint is találtak 22 lezárt szívószálakban tárolva. A nagymamára azért terelődött a gyanú, mert ő volt az egyetlen, aki a férfit látogatta.

Amikor szeptember elején meglátogatta az unokáját a nyugat-virginiai Martinsburg börtönében, Weistert az átkutatásra használt szobába rendelték, de ő inkább elszaladt. Közben azt kiabálta:

„Fuss, nagyi, elkaptak!”

Carolyn Lou Gayt szerdán vették őrizetbe, és könnyen az unokája sorsára juthat, mert 16 vádpontot hoztak fel ellene. (APNews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.