Megharapta egy oroszlán az idióta walesi rögbist

Elég ritka sportsérülést szedett össze az Ospreys és a walesi válogatott játékosa, Scott Baldwin.  

Csapatával éppen meccsre készültek Bloemfontein városában, itt látogattak meg egy parkot a meccs előtti délután közösen, ahol oroszlánokat is tartanak egy ketrecben. A látogatás során rengeteg alkalommal elhangzott, hogy senki ne nyúljon az állatokhoz, ne dugják be a kezüket és így tovább. 

A 29 éves játékost és társait külön figyelmeztette az edző, Steve Tandy is erre. Hiába, a csapat pár tagja nekiállt simogatni az oroszlánokat, aminek az lett a vége, hogy Baldwin kezét elkapta az egyik. 

Tandy le is szögezte később a sajtónak, hogy itt az oroszlán semmiért nem hibáztatható, csak a játékos tehet az esetről. „Elég hülye dolog volt Scott részéről, és igazán szerencsés volt.” - utalt az edző arra, hogy nem lett komolyabb sérülés a dologból, várhatóan pár héten belül visszatérhet. 

Baldwin később Twitterén kért elnézést a szurkolóktól, amiért cserben hagyta őket és a csapatot, és nem tudott részt venni a meccsen. Csapata ki is kapott a meccsen, zsínorban negyedszer. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.