Megharapta egy oroszlán az idióta walesi rögbist

2017 szeptember 30., szombat 14:49
122

Elég ritka sportsérülést szedett össze az Ospreys és a walesi válogatott játékosa, Scott Baldwin.  

Csapatával éppen meccsre készültek Bloemfontein városában, itt látogattak meg egy parkot a meccs előtti délután közösen, ahol oroszlánokat is tartanak egy ketrecben. A látogatás során rengeteg alkalommal elhangzott, hogy senki ne nyúljon az állatokhoz, ne dugják be a kezüket és így tovább. 

A 29 éves játékost és társait külön figyelmeztette az edző, Steve Tandy is erre. Hiába, a csapat pár tagja nekiállt simogatni az oroszlánokat, aminek az lett a vége, hogy Baldwin kezét elkapta az egyik. 

Tandy le is szögezte később a sajtónak, hogy itt az oroszlán semmiért nem hibáztatható, csak a játékos tehet az esetről. „Elég hülye dolog volt Scott részéről, és igazán szerencsés volt.” - utalt az edző arra, hogy nem lett komolyabb sérülés a dologból, várhatóan pár héten belül visszatérhet. 

Baldwin később Twitterén kért elnézést a szurkolóktól, amiért cserben hagyta őket és a csapatot, és nem tudott részt venni a meccsen. Csapata ki is kapott a meccsen, zsínorban negyedszer. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt