Vége a törökszentmiklósi bulinegyednek

A szoljon.hu megyei lap számolt be róla, hogy az üzletek éjszakai nyitvatartásáról szóló rendeletet alkotott a törökszentmiklósi önkormányzat, mely szerint december elsejétől este 10 és reggel 6 között semmilyen vendéglátóhely nem lehet nyitva a településen. 

Kivételt a szilveszter éjszaka élvez, illetve azok az alkalmi vagy rendszeres zenés-táncos rendezvények, amelyeknek rendezvénytartási engedélyük van.

A rendeletre a lap szerint azért volt szükség, mert a lakosok egyre többet panaszkodtak a különböző helyek környékén tapasztalt hangoskodás és szemetelés miatt. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.