Rászakadt a díszlet Marilyn Mansonra

Két hatalmas pisztoly zuhant Marilyn Mansonra New York-i koncertjén. Éppen a "Sweet Dreams (Are Made of These)"-t játszották, az énekes hátrasétált a színpadon, amikor rázuhant a díszlet egy darabja. A Rolling Stone magazin egy, a koncerten készült videóra hivatkozva azt írja, hogy Manson pillanatokkal a baleset előtt belemarkolt a díszletbe.

A színpadsegédek gyorsan lekapták a nehéz díszletet Mansonrol, aki fekve maradt. "Jeget! Jeget!" - kiabálták a színpadi segítők, de mentősök is a zenész segítségére siettek. Pár perccel később végleg félbeszakították a fellépést. Manson állapotáról és sérüléseiről nem közölt senki se részleteket, Manson egyik képviselője csak annyit árult el, hogy egy New York-i kórházban kezelik.

Manson pénteken a pittsburghi fellépésén leesett a színpadról. Akkor azt mondta, hogy eltörte a bokáját, a turné menedzserét pedig "fasisztának" nevezte.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.