A hétvége lúzere: véletlenül kiütötte a sárga lapot a bíró kezéből, piros lap, el is ment a meccs

foci
2017 október 02., 06:51
comments 48
link Forrás

Ritka idétlen piros lapot osztott ki a bíró az Angers - Lyon francia élvonalbeli meccsen a bajnokság 8. fordulójában és még csak azt sem lehet mondani, hogy ne befolyásolta volna a találkozó alakulását.

A vendégek védője, Marcelo buktatta a hazaiak kapura törő játékosát, majd amikor legyintett volna egyet az ítélet után, véletlenül kipöckölte a lapot a játékvezető kezéből és már villant is a piros. Mindez 3-1-es vendég előnynél történt az 50. percben, és elég volt ahhoz, hogy az Angers emberelőnyben visszajöjjön és 3-3-ra mentse a meccset. (NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.