Elkártyázta a bevételt, ezért kiraboltatta a dohányboltot az eladó, de annyira béna volt, hogy rossz nézni

2017 október 2., hétfő 9:37
93

Vasárnap hajnal csengett a telefon a BRFK központjában, és egy bejelentés érkezett arról, hogy valaki késsel fenyegetve kirabolta a XV. Bánkút utcában található egyik dohányboltot és 1 millió forintot zsákmányolt. 

Ki is mentek a rendőrök a helyszínre, ahol a 18 éves eladó, Mihály elmesélte, hogy őt bizony kirabolták, elvitték a komplett bevételt. 

Pechére annyira szerencsétlenül próbálta átverni a rendőröket, hogy azonnal belezavarodott a mondókájába, és mire végére ért a magyarázkodásnak, gyakorlatilag utolsó mozzanatáig bevallotta a sikkasztást. Mihály nagyon rajta volt a szerencsejátékokon, 600 ezret emelt el a kasszából, ezt szerette volna valahogy semmissé tenni, ezért felhívta haverját, Róbertet, hogy megrendezzenek egy bolti lopást. 

Róbert hajnali 3 után megjelent késsel a kezében és úgy tett, mint aki fenyegetőleg pénzt követel. Mihály megszeppent kézzel átnyújtotta az aznapi bevételt, Róbert pedig megkezdte az álmenekülést. Róbertet még vasárnap elfogták a XVI. kerületben. Mindkettejüket őrizetbe vették, sikkasztás miatt kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt