Forrong a divatvilág: hordható ruhákat mutattak be a párizsi divathéten

divat
2017 október 02., 11:16
comments 161

Gyújtó hangú írás jelent meg a Washington Poston, melyben a szerző magából kikelve becsmérli a párizsi divathéten bemutatott ruhákat, melyek szerinte felháborítóan egyszerűek és unalmasak. 

Egész pontosan a Lanvin divatbemutatóján látottak felett nem tud napirendre térni az újságíró, aki nyilvánvaló ellenszenvvel viseltetik a divatház viszonylag új tervezője iránt. A cikk egy végtelen hosszú méltatlankodás azon, hogy mégis mit képzel az a magát kreatívnak mondó ember, aki a show elején, már az első modellen egy Unalmas Kisfeketét mutat be? 

photo_camera Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

Persze maga a kisfekete, azaz a klasszikus vonalú koktélruha létjogosultságát nem kérdőjelezi meg, de szerinte

 az, hogy a bemutató nyitómodellje egy ilyen ruha lehetett, tulajdonképpen a divatvilág szembeköpése. 

A szerzővel egyébként nem nehéz egyetérteni, amikor - miután túltette magát az egyszerű vonalú, elegáns fekete ruhákon - a divatház logójával díszített szettek fölött sopánkodik, de tegyük hozzá, ezek még mindig szebbek, mint a Dolce & Gabbana vagy a NER által annyira kedvelt Louis Vuitton logókkal agyonvert darabjai. 

photo_camera Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.