Iskolákat zsarolt, majd gyúlékony tárgyakat dobált az autópályára egy brit tinédzser

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Gyújtogatási kísérlettel gyanúsít a rendőrség egy brit tinédzsert, aki gyúlékony anyagot dobott az autók közé az egyik Londonba vezető autópályán.

A rendőrség szerint ugyanő korábban több alkalommal is megzsarolt egy helyi iskolát, összesen több tízezer fontot követelve. A gyanú szerint a fiú korábban többször is betört az iskolába, és el is lopott néhány számítástechnikai eszközt.

Az autópályára dobott gyúlékony anyagok hatalmas felfordulást okoztak, a rendőrségnek az eset után le kellett zárnia az utat. A fiút a bíróság közúti veszélyeztetéssel is vádolja, és a következő tárgyalásig őrizetbe vették.  (Guardian)

Szőke Dániel

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.