Kiesett egy lány egy budapesti gimnázium harmadik emeletéről

Az atv.hu írja, hogy kiesett egy lány a budapesti Szent Imre Gimnázium harmadik emeletéről. Információikat a rendőrség is megerősítette. Közleményük szerint hétfő reggel 7 óra 40 perckor bejelentés érkezett, hogy egy kislány Budapest XI. kerületében egy épület 3. emeleti ablakából kiesett.

Az atv.hu úgy tudja, egy lábtöréssel megúszta a balesetet, de olvasónk szerint, akinek közelebbi információi vannak a történtekről, sérülései ennél súlyosabbak, állapota nem életveszélyes, de kritikus.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.