Napos száraz idővel nyit az október

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

MAXIMUM fátyolfelhőzetre lehet számítani az október első hétfőjén, ezt leszámítva marad továbbra is a zavartalan, derűs kora őszi idő, minimális fuvallatokkal és sok napsütéssel. Csapadékra még mindig nem kell számítani, délután itt-ott déli szél megindulhat és néhány felhő bezavarhat a képbe, de ennél nagyobb dráma biztos nem lesz. 

Mindezt egy Magyarországtól északkeletre trónoló anticiklonnak köszönhetjük, amely hűvös, de száraz levegőt tol a Kárpát-medence fölé. Nappal akár 21 fokig is melegedhet a levegő, de 17 mindenhol lesz, éjszaka 6 és 12 közé esik vissza. Érdemes kiélvezni, kedden már valószínűleg esni is fog. (MET)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.