Napos száraz idővel nyit az október

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

MAXIMUM fátyolfelhőzetre lehet számítani az október első hétfőjén, ezt leszámítva marad továbbra is a zavartalan, derűs kora őszi idő, minimális fuvallatokkal és sok napsütéssel. Csapadékra még mindig nem kell számítani, délután itt-ott déli szél megindulhat és néhány felhő bezavarhat a képbe, de ennél nagyobb dráma biztos nem lesz. 

Mindezt egy Magyarországtól északkeletre trónoló anticiklonnak köszönhetjük, amely hűvös, de száraz levegőt tol a Kárpát-medence fölé. Nappal akár 21 fokig is melegedhet a levegő, de 17 mindenhol lesz, éjszaka 6 és 12 közé esik vissza. Érdemes kiélvezni, kedden már valószínűleg esni is fog. (MET)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.