Napos száraz idővel nyit az október

időjárás
2017 október 02., 02:10
comments 65

MAXIMUM fátyolfelhőzetre lehet számítani az október első hétfőjén, ezt leszámítva marad továbbra is a zavartalan, derűs kora őszi idő, minimális fuvallatokkal és sok napsütéssel. Csapadékra még mindig nem kell számítani, délután itt-ott déli szél megindulhat és néhány felhő bezavarhat a képbe, de ennél nagyobb dráma biztos nem lesz.

Mindezt egy Magyarországtól északkeletre trónoló anticiklonnak köszönhetjük, amely hűvös, de száraz levegőt tol a Kárpát-medence fölé. Nappal akár 21 fokig is melegedhet a levegő, de 17 mindenhol lesz, éjszaka 6 és 12 közé esik vissza. Érdemes kiélvezni, kedden már valószínűleg esni is fog. (MET)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.