A Pannon Park bizonyítja Tarlós szerint, hogy eredményesen működik együtt a kormány és a városvezetés

Budapest
2017 október 03., 13:01
comments 83

Kedd délután letetették a volt Vidámpark helyén 43,7 milliárd forintból épülő Pannon Park alapkövét. A szabadtéri kifutók mellett egy 1,7 hektáros hipermodern biodómnak és Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb akváriumának is helyt adó komplexumot Garancsi István cége, a Market húzhatja fel. Balog Zoltán a keddi ünnepségen elmondta, hogy szerinte "az elmúlt évek kemény munkája Budapest új arculatát kirajzoló nagy ívű terveket és fejlesztéseket, beruházásokat szült." Tarlós István kijelentette, hogy 

"a több millió évvel ezelőtti Kárpát-medencei ősvadont bemutató biódom egyszerre képvisel építészeti, botanikai és zoológiai bravúrt."

A Pannon Park látványterve, elefántokkal.
photo_camera A Pannon Park látványterve, elefántokkal.

A főpolgármester hozzátette, hogy 

"a Pannon Park is bizonyítja, hogy minden ellenkező hírrel és az esetlegesen valóban létező vitákkal ellentétben a kormány és a városvezetés eredményesen működik együtt."

(MTI)  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.