EZ MÁR BANDAHÁBORÚ: Párosával támadtak kapucnis fiatalok a megvadult oligarcha művére

Nem sokáig gyönyörködhettek a kultúrára éhes veszprémiek a jómódú streetart-művész alkotásaiban. Kedden kapucnis fiatalok mázolták fehérre Simicska "Banksy" Lajos saját hirdetőoszlopaira pingált „ORBÁN EGY GECI” feliratait.

Az ATV-nek sikerült is videót szereznie az akcióról, amelyen személyazonosságukat elrejteni próbáló kapucnis alakok semmisítik meg Simicska véleményét egykori spanjáról.

Érdemes felidézni egyébként, hogy egy hasonló felirat miatt néhány hónapja hasonló háború zajlott Budapest utcáin is. Lehet, hogy az is Simicska volt? Mindenesetre nagyon szép lenne, ha Veszprémben is idáig fajulnának a dolgok:

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.