EZ MÁR BANDAHÁBORÚ: Párosával támadtak kapucnis fiatalok a megvadult oligarcha művére

POLITIKA
2017 október 03., 12:06
comments 322

Nem sokáig gyönyörködhettek a kultúrára éhes veszprémiek a jómódú streetart-művész alkotásaiban. Kedden kapucnis fiatalok mázolták fehérre Simicska "Banksy" Lajos saját hirdetőoszlopaira pingált „ORBÁN EGY GECI” feliratait.

link Forrás

Az ATV-nek sikerült is videót szereznie az akcióról, amelyen személyazonosságukat elrejteni próbáló kapucnis alakok semmisítik meg Simicska véleményét egykori spanjáról.

Érdemes felidézni egyébként, hogy egy hasonló felirat miatt néhány hónapja hasonló háború zajlott Budapest utcáin is. Lehet, hogy az is Simicska volt? Mindenesetre nagyon szép lenne, ha Veszprémben is idáig fajulnának a dolgok:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.