Halálos adag kábítószert adott be a barátjának egy férfi a VIII. kerületben

bűnügy
2017 október 03., 03:08
comments 56

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés és más bűncselekmények miatt nyomozott a 34 éves S. Endre ellen, aki szeptember 18-án egy VIII. kerületi lakásban drogozott a 45 éves barátjával.

Mivel a 45 éves férfi olyan állapotban volt, hogy nem tudta beadni magának az anyagot, megkérte S. Endrét, hogy segítsen, aki injekciós tűvel különféle pszichoaktív anyagok keverékét fecskendezte barátja nyakába. Csakhogy ettől a 45 éves férfi perceken belül rosszul lett és meghalt.

photo_camera Fotó: police.hu

S. Endre ekkor elmenekült a lakásból, a rendőrök nem messze, egy szintén VIII. kerületi lakásban fogták el. A 34 éves budapesti férfit előállították, őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A budapesti nyomozók befejezték a nyomozást, és vádemelési javaslattal küldték tovább az iratokat az illetékes ügyészség felé. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.