Ijedtükben rohangáltak Sopron utcáin a zebrák

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hétfő este láthatott ingyencirkuszt Sopron, írtuk, miután

hat elszabadult zebra rohanta körbe a várost.

A Kisalföld.hu-nak a városban állomásozó Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója árulta el, hogy 

"valószínűleg az egyik gondozó etetés közben figyelmetlen volt, és nem zárta be rendesen a kerítést. Az állatok a kifutójuk mellett legeltek nyugodtan, amikor a járókelők feléjük futottak megijedtek, és elszaladtak."

Miután észrevette, hogy megléptek a csíkosak, Ifj. Richter József motorra pattant és azzal gyűjtötte be az állatokat. Beszámolója szerint ahogy meglátták a zebrák, megnyugodtak, és készségesen csatlakoztak a hazaúthoz. Az igazgató szerint az állatok jól vannak, szerencsére nem történt baleset. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.