Ijedtükben rohangáltak Sopron utcáin a zebrák

ÁLLAT
2017 október 03., 17:17
comments 12

Hétfő este láthatott ingyencirkuszt Sopron, írtuk, miután

hat elszabadult zebra rohanta körbe a várost.

link Forrás

A Kisalföld.hu-nak a városban állomásozó Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója árulta el, hogy 

"valószínűleg az egyik gondozó etetés közben figyelmetlen volt, és nem zárta be rendesen a kerítést. Az állatok a kifutójuk mellett legeltek nyugodtan, amikor a járókelők feléjük futottak megijedtek, és elszaladtak."

Miután észrevette, hogy megléptek a csíkosak, Ifj. Richter József motorra pattant és azzal gyűjtötte be az állatokat. Beszámolója szerint ahogy meglátták a zebrák, megnyugodtak, és készségesen csatlakoztak a hazaúthoz. Az igazgató szerint az állatok jól vannak, szerencsére nem történt baleset. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.