Lesz sör a Cinema City mozijaiban

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Hosszútávú megállapodást kötött a Cinema City és a Borsodi Sörgyár, amelynek értelmében a plázamozikban ezentúl többféle alkoholmentes és egy igazi sört is árulnak majd. Mármint a büfében.

A 444 szerkesztőségében szerzett információim szerint ez egyébként egy valós fogyasztói igény, és kifejezetten jó hír, hogy ezentúl nem kintről kell dobozos sört becsempészni a Pappa Pia vetítéseire, hanem a helyszínen is fel lehet tankolni kultúrával. (24.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.