Lesz sör a Cinema City mozijaiban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hosszútávú megállapodást kötött a Cinema City és a Borsodi Sörgyár, amelynek értelmében a plázamozikban ezentúl többféle alkoholmentes és egy igazi sört is árulnak majd. Mármint a büfében.

A 444 szerkesztőségében szerzett információim szerint ez egyébként egy valós fogyasztói igény, és kifejezetten jó hír, hogy ezentúl nem kintről kell dobozos sört becsempészni a Pappa Pia vetítéseire, hanem a helyszínen is fel lehet tankolni kultúrával. (24.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.